The Witcher sorozat

The Witcher

Nekem a The Witcher netflixes sorozat lett a kedvencem az összes közül. Mindenki a Trónok harcához hasonlítja, mert egy fantasy-könyv adaptációja. A sorozatnak egy évada jelent meg, de már készül a második, csak a vírus miatt kicsit lassabban. Az egy évadban kell 2-3 epizód, hogy észrevegyük, nem kettő, hanem 3 különböző idősíkon mozog a cselekmény.

A jelent Szirilla történetszála képviseli, aki menekülni kényszerül, mert Nilfgárd megtámadja a birodalmat. Szirilla különleges és ezt a nilfgárdi birodalom is tudja, ezért egy jól képzett katonát küldenek utána.

The Witcher

Ríviai Geralt története epizódonként különálló történéseket mutat be nagyjából úgy, ahogy egy játék küldetései követik egymást. Az összecsapások nagyon jól megkoreografáltak és élvezet őket nézni. Nekem ő a kedvenc szereplőm, mint ahogy a legtöbb nézőnek.

The Witcher

Vengerberg Yennefer múltja évtizedeket ölel fel, sérülten született és az elszenvedett viszontagságok miatt a végtelen hatalomért és szépségért fizetendő ár éppen szerethetővé vagy utálhatóvá teszi a karakterét.

Varga Dávid 4/11 C.

Vaják (The Witcher) – 1. évad – magyar előzetes #1
Vaják (The Witcher) – magyar előzetes #2

A The Witcher a neten:

Címkék

56 (4) Autósport (3) bemutatkozás (2) erasmus (7) film (36) filmkritika (19) foci (10) fotó (41) fotók (43) fotózás (45) interjú (5) játék (14) jótékonyság (3) karácsony (4) kirándulás (3) kossuthgimi (6) kreatív (5) kritika (6) könyv (13) könyvajánló (8) labdarúgás (13) megemlékezés (11) médiainformatika (20) mém pályázat (3) netflix (6) olimpia (6) podcast (8) pályázat (7) rajz (4) rádió (3) sorozat (22) sorozat ajánló (9) sorozatajánló (6) sport (32) szavalóverseny (3) tavasz (3) vers (4) verseny (11) videojáték (9) zene (19) zenekar (3) zenész (3) ádvent (4) ünnep (4) ünnepség (3)

Friss bejegyzések:

 • Marilyn Monroe
  Marilyn Monroe (született: Norma Jeane) 1926. június 1-jén született Los-Angelesben.Amerikai színésznő, énekesnő és fotómodell. Anyja, Gladys Pearl Baker harmadik gyerekeként született.Continue Reading
 • Obi-Wan Kenobi
  Az Obi-Wan Kenobi 2022-ben bemutatott amerikai kalandsorozat, amely a Star Wars-franchise harmadik élőszereplős tévésorozata. A sorozat 2022. május 27-én indult el az Egyesült Államokban a Disney+-on, Magyarországon ugyanebben az évben, június 14-én indult el.Continue Reading
 • Hannibal (2013 sorozat)
  A Hannibal egy amerikai pszichológiai horror- és bűnügyi sorozat, melyet Bryan Fuller alkotott.Continue Reading
 • Préda
  A Predator, magyarul Ragadozó című filmsorozat ötödik része az előző négy film előzménye/eredettörténete. A filmet 2022. július 21-én  mutatták be a mozikban. A rendező Dan Trachtenberg, aki a 10 Cloverfield Lane című horror-thriller rendezőjeként lett híres, és akit az Amerikai Rendezők Céhe díjára is jelöltek.Continue Reading
 • A XIX. század
  A Bridgerton krónikája egy amerikai televíziós sorozat, amely 2020. december 25-én jelent meg a Netflixen. A Shonda Rhimes által gyártott sorozat az angol régensség idején, a magas londoni társadalomban játszódik .Continue Reading

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .