Érzelmek és izgalmak egy helyen

Money Heist

Egy jó sorozatot keresel, amivel kitöltöd az unalmas perceket? Amelyben érzelmeket és izgalmakat találsz? A Money Heist (Nagy Pénzrablás) című spanyol nyelvű netflixes sorozat kiváló választás lehet.

A sorozat fő szála a Spanyol Királyi Pénzverde kirablásáról szól. 9 kulcsfontosságú szereplő van, ebből 8-an betörnek a pénzverdébe és 1 kintről közvetít. A 8 rabló álneve városokról lett kitalálva (Berlin, Tokio, Helsinki, stb…) és a kint lévő 1 ember, aki az egészet szervezte, a Professzor. A sorozat 4 évadból áll, ebben a 4 évadban láthatunk akciót, a sorozatban van túszejtés, rendőrök átverése, minden, ami felkeltheti a mai fiatalok érdeklődését.

Érzelmek nélküli csapat

Mivel a 8 rabló nem ismeri egymást, ezért kell az álnév és semmiféle kötődést nem alakíthatnak ki, de ez nyilván nem így megy. A sorozatban sem így történt, így van egy kis plusz dráma is benne. Az elején visszaemlékezéseket láthatunk a főszereplő múltjáról, ami azért érdekes, mert a legtöbb ilyen sorozatban/filmben összeszedik az embereket.

Érzelmek és izgalmak

Itt viszont a főszereplő múltja után máris kész a csapat. Viszont ekkor még nem tudunk sokat a szereplőkről, de a sorozat tele van flashbackekkel, így a néző is egyre jobban megismeri a szereplőket és azt, hogy miért is foglalják el a pénzverdét és miért kezdik el a pénznyomtatást.

Izgalom: Lebuknak vagy elkapják őket

Tele van Plot twistekkel a sorozat és minden rész után egyre kíváncsibb lesz a néző, hogy vajon mi fog ezután történni. A szereplők múltjával a sorozatban nem foglalkoznak. Nem beszélnek róla, sem az adott szereplő, sem a társak. Ezt csak a nézőknek adják át. Sok olyan pillanat van, amikor a néző azt hinné, hogy vége az egésznek, lebuknak vagy elkapják őket. De valahogy mindig sikerül megoldani a problémát és az egész folytatódik tovább, ez is ad egy kis izgalmat, és ezután mindenki kíváncsian várja, hogy mi fog történni a következő részekben.

Szerintem jól összerakott sorozat lett és bátran ajánlom mindenkinek, érdemes egy esélyt adni neki.

Nagy Bence 4/11 C.

Money Heist – Part 1 | Official Trailer | Netflix

A nagy pénzrablás a neten:

Olvasnál más filmekről is? Kattints ide!

Címkék

56 (4) Autósport (3) bemutatkozás (2) erasmus (7) film (36) filmkritika (19) foci (11) fotó (42) fotók (43) fotózás (46) interjú (5) játék (14) jótékonyság (3) karácsony (4) kirándulás (3) kossuthgimi (6) kreatív (5) kritika (6) könyv (13) könyvajánló (8) labdarúgás (14) megemlékezés (11) médiainformatika (21) mém pályázat (3) netflix (6) olimpia (6) podcast (8) pályázat (7) rajz (4) rádió (3) sorozat (22) sorozat ajánló (9) sorozatajánló (6) sport (35) szavalóverseny (3) tavasz (3) vers (4) verseny (11) videojáték (9) zene (19) zenekar (3) zenész (3) ádvent (4) ünnep (5) ünnepség (3)

Friss bejegyzések:

 • Marilyn Monroe
  Marilyn Monroe (született: Norma Jeane) 1926. június 1-jén született Los-Angelesben.Amerikai színésznő, énekesnő és fotómodell. Anyja, Gladys Pearl Baker harmadik gyerekeként született.Olvasd tovább
 • Obi-Wan Kenobi
  Az Obi-Wan Kenobi 2022-ben bemutatott amerikai kalandsorozat, amely a Star Wars-franchise harmadik élőszereplős tévésorozata. A sorozat 2022. május 27-én indult el az Egyesült Államokban a Disney+-on, Magyarországon ugyanebben az évben, június 14-én indult el.Olvasd tovább
 • Hannibal (2013 sorozat)
  A Hannibal egy amerikai pszichológiai horror- és bűnügyi sorozat, melyet Bryan Fuller alkotott.Olvasd tovább
 • Préda
  A Predator, magyarul Ragadozó című filmsorozat ötödik része az előző négy film előzménye/eredettörténete. A filmet 2022. július 21-én  mutatták be a mozikban. A rendező Dan Trachtenberg, aki a 10 Cloverfield Lane című horror-thriller rendezőjeként lett híres, és akit az Amerikai Rendezők Céhe díjára is jelöltek.Olvasd tovább
 • A XIX. század
  A Bridgerton krónikája egy amerikai televíziós sorozat, amely 2020. december 25-én jelent meg a Netflixen. A Shonda Rhimes által gyártott sorozat az angol régensség idején, a magas londoni társadalomban játszódik .Olvasd tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .