Érzelmek és izgalmak egy helyen

Money Heist

Egy jó sorozatot keresel, amivel kitöltöd az unalmas perceket? Amelyben érzelmeket és izgalmakat találsz? A Money Heist (Nagy Pénzrablás) című spanyol nyelvű netflixes sorozat kiváló választás lehet.

A sorozat fő szála a Spanyol Királyi Pénzverde kirablásáról szól. 9 kulcsfontosságú szereplő van, ebből 8-an betörnek a pénzverdébe és 1 kintről közvetít. A 8 rabló álneve városokról lett kitalálva (Berlin, Tokio, Helsinki, stb…) és a kint lévő 1 ember, aki az egészet szervezte, a Professzor. A sorozat 4 évadból áll, ebben a 4 évadban láthatunk akciót, a sorozatban van túszejtés, rendőrök átverése, minden, ami felkeltheti a mai fiatalok érdeklődését.

Érzelmek nélküli csapat

Mivel a 8 rabló nem ismeri egymást, ezért kell az álnév és semmiféle kötődést nem alakíthatnak ki, de ez nyilván nem így megy. A sorozatban sem így történt, így van egy kis plusz dráma is benne. Az elején visszaemlékezéseket láthatunk a főszereplő múltjáról, ami azért érdekes, mert a legtöbb ilyen sorozatban/filmben összeszedik az embereket.

Érzelmek és izgalmak

Itt viszont a főszereplő múltja után máris kész a csapat. Viszont ekkor még nem tudunk sokat a szereplőkről, de a sorozat tele van flashbackekkel, így a néző is egyre jobban megismeri a szereplőket és azt, hogy miért is foglalják el a pénzverdét és miért kezdik el a pénznyomtatást.

Izgalom: Lebuknak vagy elkapják őket

Tele van Plot twistekkel a sorozat és minden rész után egyre kíváncsibb lesz a néző, hogy vajon mi fog ezután történni. A szereplők múltjával a sorozatban nem foglalkoznak. Nem beszélnek róla, sem az adott szereplő, sem a társak. Ezt csak a nézőknek adják át. Sok olyan pillanat van, amikor a néző azt hinné, hogy vége az egésznek, lebuknak vagy elkapják őket. De valahogy mindig sikerül megoldani a problémát és az egész folytatódik tovább, ez is ad egy kis izgalmat, és ezután mindenki kíváncsian várja, hogy mi fog történni a következő részekben.

Szerintem jól összerakott sorozat lett és bátran ajánlom mindenkinek, érdemes egy esélyt adni neki.

Nagy Bence 4/11 C.

Money Heist – Part 1 | Official Trailer | Netflix

A nagy pénzrablás a neten:

Olvasnál más filmekről is? Kattints ide!

Címkék

56 (4) bemutatkozás (2) DÖK (2) elektronikus zene (2) elnök (1) film (23) filmkritika (13) foci (6) fotó (18) fotók (19) fotózás (21) iskolalelkész (1) játék (7) jótékonyság (1) karácsony (3) kossuthgimi (5) kritika (5) könyv (8) könyvajánló (2) küzdősport (2) labdarúgás (5) labdarúgó (2) megemlékezés (10) moneyheist (2) médiainformatika (8) mém pályázat (3) műsor (1) netflix (5) podcast (4) pályázat (4) sakk (2) sorozat (13) sorozat ajánló (7) sorozatajánló (5) sport (11) szalagavató (1) verseny (2) videojáték (4) youtube (1) zene (12) zenekar (2) zenész (2) ádvent (2) ünnep (3) ünnepség (2)

Friss bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .