The Last of US

A The Last of Us eredetileg egy videojáték sorozat. Viszont készítettek belőle egy izgalmas filmsorozatot, aminek eddig csak évadát láthattuk.

Az első évad  2023. január 15-én jelent meg, amit gyorsan fel is kaptak. A sorozat első évada összesen 9 epizódból áll. Az epizódok elég hosszúak, mindegyik 43–81 perc között van. Próbálnak minél jobban a játék vonalán haladni, ami sikerül is nekik, A film kategóriáját a posztapokaliptikus drámai thriller közé lehet sorolni.

A film egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az emberek próbálják azt túlélni. A sorozat egy korábban terjedt betegség bemutatásával kezdődik, majd egy kis idő elteltével a jelenbe játszódik. A főszereplők Joel Miller (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey). Az első epizódban bemutatják a szereplőket és a járvány kialakulását. Majd arra észlelünk, hogy egy posztapokaliptikus világba kerültünk. Joel célja az hogy eljuttassa Ellie-t Colorádóba. Viszont előbb meg kell szöknünk a fertőzött betegek részére kialakított táborból, hogy elkezdhessék útjukat. Joel viszont nem akart egyedül menni ezért meggyőzte Theresa Servo-t (Anna Torv), hogy tartson vele. Meg is szöktek és elkezdték útjukat. Joel és Ellie eleinte nem voltak jóba, de ahogy halad a sorozat egyre jobban megkedvelik egymást.

Az első találkozás a ˝szörnyekkel˝

The Last of Us might get way more infected in future seasons - The Verge

Joel és társai először egy múzeumban lyukadnak ki, ahol két zombival találkoznak. Ugyan a két zombi nem lát, de a hallásuk kiváló, minden kis mozdulatot meghallanak. Ennél a jelenetnél Joel majdnem életét vesztette. Tessie később meghal, majd Joel és Ellie ketten folytatják az útjukat. Később Joel testvérével is találkoznak. A sorozat első évada sejtelmesen fejeződik be, okod adva a kíváncsiságra.

Mikor jöhet ki a második évad:

A forgatás helyszíne ismét Kanadában fog játszódni, azon belül Vancouverben.Az első évad 2021 júliusába indult és majdnem rá egy évre 2022 júniusában ért véget. A TLU második évadát idén januárba kezdték el forgatni. Így a következő évad vetítése 2025 januárjában várható.

Szereposztás:

Ezek is érdekelhetnek még:

 • Ajánló a The Boys című sorozathoz
  A The Boys egy amerikai szatirikus televíziós sorozat, amely jelenleg a Prime Video kínálatában tekinthető meg. Idén júniusban immár a negyedik évada fog megérkezni a platformra, valamint tavaly ősszel Gen-V címmel egy spin-off sorozattal is gazdagodott a The Boys világa. A széria nagy népszerűségnek örvend, hiszen a lényege, hogy aOlvasd tovább
 • The Last of US
  A The Last of Us eredetileg egy videojáték sorozat. Viszont készítettek belőle egy izgalmas filmsorozatot, aminek eddig csak évadát láthattuk. Az első évad  2023. január 15-én jelent meg, amit gyorsan fel is kaptak. A sorozat első évada összesen 9 epizódból áll. Az epizódok elég hosszúak, mindegyik 43–81 perc között van.Olvasd tovább
 • Marilyn Monroe
  Marilyn Monroe (született: Norma Jeane) 1926. június 1-jén született Los-Angelesben.Amerikai színésznő, énekesnő és fotómodell. Anyja, Gladys Pearl Baker harmadik gyerekeként született.Olvasd tovább
 • Obi-Wan Kenobi
  Az Obi-Wan Kenobi 2022-ben bemutatott amerikai kalandsorozat, amely a Star Wars-franchise harmadik élőszereplős tévésorozata. A sorozat 2022. május 27-én indult el az Egyesült Államokban a Disney+-on, Magyarországon ugyanebben az évben, június 14-én indult el.Olvasd tovább
 • Hannibal (2013 sorozat)
  A Hannibal egy amerikai pszichológiai horror- és bűnügyi sorozat, melyet Bryan Fuller alkotott.Olvasd tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .