Szerelem van a levegőben

A Sel Cal Kapimi török sorozat, az RTL-en pedig Szerelem van a levegőben néven fut. A sorozat 52 bölümből áll (2 órás), nálunk 156 (45 perces) részre bontották. A 2 főszereplő Hande Erçel (Eda) és Kerem Bursin (Serkan). Törökországban 2020. június 8-tól sugározzák, Magyarországon csak 2021. augusztus 23-tól kezdték el leadni az RTL Klubon. A sorozat Isztambulban játszódik.

A Facebookon  a rajongók tömérdeknyi csoportot csináltak, van ahol a török részeket rakják fel, vagy akár a magyar részeket osztják meg. Véleményüket is kijelentik, valaki elég hosszúnak találja, de melyik török sorozat nem hosszú? Talán ez az a (török)sorozat, amelyik hangsúlyozottan a szerelemről és a csalódásról szól. 2 igazán kitartó szerelmes párról szól, akik feltételek nélkül együtt akarnak lenni, viszont nem mindig engedhetik meg maguknak, rengeteg akadály van előttük, viszont mégis egymásra találnak.

Műfaja

Romantikus dráma, vígjáték egyben. A főszereplők közt működik a kémia, a szerelem, nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is. De nem mindenki engedi nekik, hogy együtt legyenek, ezért van sok bonyodalom és dráma benne.

Hande

Az én kedvenc szereplőm

Kerem eléggé karizmatikus, de az én kedvenc szereplőm Hande. A sorozatban erősnek kell mutatnia magát, rengeteg fájdalom érte, sok mindenen keresztülment, mégis példamutató a viselkedése. Kitartó ráadásul gyönyörű. Nagyon jó színésznő, különleges személyisége van a sorozatban, pozitív a kisugárzása.

Saját véleményem

Amikor elkezdtem nézni, egyből megtetszett a mondandója a sorozatnak, alig tudtam abbahagyni, annyira érdekelt. Lehet, nem mindenkinek tetszik ez a “nyálas” műfaj. Ha megértjük, hogy miről is szól, rájövünk, hogy igazából mi is a mondanivalója. 

https://www.instagram.com/handemiyy/

https://www.instagram.com/thebursin/

Ezek is érdekelhetnek még:

 • Marilyn Monroe
  Marilyn Monroe (született: Norma Jeane) 1926. június 1-jén született Los-Angelesben.Amerikai színésznő, énekesnő és fotómodell. Anyja, Gladys Pearl Baker harmadik gyerekeként született.Olvasd tovább
 • Obi-Wan Kenobi
  Az Obi-Wan Kenobi 2022-ben bemutatott amerikai kalandsorozat, amely a Star Wars-franchise harmadik élőszereplős tévésorozata. A sorozat 2022. május 27-én indult el az Egyesült Államokban a Disney+-on, Magyarországon ugyanebben az évben, június 14-én indult el.Olvasd tovább
 • Hannibal (2013 sorozat)
  A Hannibal egy amerikai pszichológiai horror- és bűnügyi sorozat, melyet Bryan Fuller alkotott.Olvasd tovább
 • Préda
  A Predator, magyarul Ragadozó című filmsorozat ötödik része az előző négy film előzménye/eredettörténete. A filmet 2022. július 21-én  mutatták be a mozikban. A rendező Dan Trachtenberg, aki a 10 Cloverfield Lane című horror-thriller rendezőjeként lett híres, és akit az Amerikai Rendezők Céhe díjára is jelöltek.Olvasd tovább
 • A XIX. század
  A Bridgerton krónikája egy amerikai televíziós sorozat, amely 2020. december 25-én jelent meg a Netflixen. A Shonda Rhimes által gyártott sorozat az angol régensség idején, a magas londoni társadalomban játszódik .Olvasd tovább

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .