A Red Dead Redemption 2 

A Red Dead egyike a Rockstar Games által kiadott játékoknak. Igazán remek látványú játékról van szó és a western élet rajongóinak lett kitalálva. De akkor lássuk is, mi mindennel találkozhatunk ebben a játékban!

Az igazi cowboy élet 

Ebben a játékban általában minden olyan dologgal találkozunk, amiben egykor a vadnyugat gengszterei is részt vettek. De persze ezek közül egyikben sem kell egyedül részt vennünk, a játék online világa lehetővé teszi, hogy barátaiddal is kedvedre fedezhesd fel a vadnyugatot. Az ebbe a világba csöppenő játékosok kedvükre fosztogathatnak , vadászhatnak és ölhetnek, de persze a komolyabb fejlődés érdekében különböző feladatok állnak rendelkezésünkre. 

Mivel is szolgálnak nekünk a feladatok?

Gondolom, mondanom sem kell, hogy ha

Gondolom, hogy mondanom sem kell, hogy a különböző feladatok elvégzése után különböző jutalmakat kapunk, ami lehet akár pénz vagy esetleg fegyver is. Továbbá a feladatok során kifoszthatunk házakat, amikben előfordulhat élelem, s ez igazán fontos dolog ahhoz, hogy később minél tovább túlélhesd a vadnyugatot. 

Egy hatalmas világ 

A játék egy open word játék , ami lényegében azt foglalja magába, hogy nincs szükségünk szintekre, küldetésekre ahhoz, hogy bárhová eljuthassunk ebben a világban. Amint a játékba csöppenünk, arra mehetünk, amerre kedvünk tartja. Viszont ez nem feltétlen előnyös, ugyanis a játék világának bejárása órákat vehet igénybe a való életben is. Itt jönnek képbe a cowboyok elengedhetetlen társai, a lovak. Ebben a játékban a lovak töltik be a “jármű” szerepet. 

Véleményem

Szerintem nagyon jó játék, rendkívül látványos, gyönyőrű a táj és a modellek egyaránt. A játék változatos fegyverkészlete lehetővé teszi , hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. 

Ezek is érdekelhetnek:

 • Szeptemberi játékmegjelenések
  Szeptemberben sok új és izgalmas játék jelent meg. Itt egy pár az érdekesebb címek közül.Continue Reading
 • A nyár, amit sose felejtesz el – The Quarry
  A Supermassive Games játékfejlesztő cég még 2015-ben lett felkapott az „Until Dawn” című, választásokon alapuló horrorjátékának köszönhetően. Akkoriban a játék PlayStation3 és PlayStation4 konzolokra jelent meg.Continue Reading
 • F1 22 Game – Te is lehetsz versenyző!
  A Forma 1 a világ leghíresebb autósportja, amit ma már szinte mindenki ismer. Sok gyerek álmodozik arról, hogy ő majd egyszer pilóta lesz, ezt a célt viszont nagyon nehéz elérni. Ha mégis nagyon vágysz a sebességre, akkor az F1 22 Game tökéletesen eleget tehet tempó iránti vágyakozásodnak.Continue Reading
 • GTA VI: Videók és képek szivárogtak ki a játékról
  A játékipar egyre több fejlesztője biztosítja együttérzéséről és támogatásáról a Rockstar Games-t, miután az ismert stúdiónak nemcsak bő másfél órányi nyilvánosságra került videó miatt kell aggódnia (időközben elismerték, hogy valóban a készülő GTA 6-ból származnak a részletek), hanem az ellopott forráskódok miatt is. Elég csak rákeresni a gta6 vagy gta6leakedContinue Reading
 • The Saboteur
  1940-et írunk, a helyszín Németország. Sean Devlin, az ír autóversenyző indul az 1940-es német Grand Prix-en, ahol a célvonalban egy csaló német tiszt, Kurt Dierker pisztolyával rálő az autónkra, ezzel megfosztva minket a dicsőséges győzelemtől. A történet további része az akkor már német megszállás alatt tartott Párizsban folytatódik, ahol DevlinContinue Reading

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .