Chris Bumstead

14 évesen kezdett el edzeni, most a Mr. Olympia háromszoros világbajnoka.

Hogyan lett testépítő?

Chris Bumstead 14 évesen kezdett el edzeni, középiskolás korában több sportot is űzött, például kosarazott, focizott, atlétikázott. Ezekhez a sportokhoz igazította az edzését. Húgának a barátjával, a testépítő Iain Valliere-rel kezdett edzeni és ő készítette fel az első versenyére Bumsteadet, amikor 19 éves volt. Azóta is szokott vele edzeni és felnéz rá. 

Versenyeredményei

Bumstead először 2014-ben versenyzett 19 évesen. 21 évesen megszerezte a Pro kártyáját. A 2016-os IFBB észak-amerikai testépítő bajnokságon első lett. 2015-ben a CBBF Kanadai Nemzeti Testépítő Bajnokság férfi junior ágazatban szintén első lett. 2016-ban CBBF Testépítő Bajnokság nyílt nehézsúlyú ágazatban második helyezést ért el. Bumstead a Classic Physique Olympia jelenlegi bajnoka 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben első helyezett lett. Ugyanazon a versenyen 2017-ben és 2018-ban a dobogó második fokára állhatott fel. 

Élete

Kanadában Ottawa államban született és nőtt fel. Sportos gyermekkora volt, testvére barátja által ismerkedett meg a testépítéssel és kezdte meg karrierjét. Miután diagnosztizáltak egy autoimmun betegséget, az IGA Nephropathiát, azóta Bumstead komolyan veszi egészségét és táplálkozását. A felépülése után nem hagyta abba az edzést és jelenleg a Mr. Olympia Classic Physique bajnoka 3 éve. 

Üzleti törekvések 

A Bumsteadnek 5,8 millió Instagram-követője van, és van egy YouTube-csatornája, amin 1,39 millió feliratkozót számlálhat. Nagyon aktív a közösségi média platformjain, YouTube csatornáján edzés és táplálkozással kapcsolatos tartalmakat oszt meg. Szponzorai: Revive MD, GymShark, Jacked Factory, Trifecta.

https://www.youtube.com/c/ChrisBumstead

https://www.instagram.com/cbum/

Ezek is érdekelhetnek még:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .