A Diós Kristóf Természetfotó Pályázatra beadott képek

,,Teremtett Természet” című kiállításáról

A versenyre 8 evangélikus középiskolából, 41 diák, 121 fotóval pályázott, melyek közül összesen 19 került kiállításra. A kiállítás 2024. 04. 19-én került megrendezésre.

A kiállított 19 fotóból 5 darab a mi osztályunkból a 9/C-ből került ki, abból az egyik az enyém volt, három
Kovács Barsé, egy Bóka Mirandáé. Egy órára érkeztem meg a Szarvasi Járási Hivatal Mini Galériájába, ahol ez a kiállításmegnyitó zajlott. Zenés fogadtatásban részesültünk, utána pedig beszédet mondott Kondor Péter, az ottani evangélikus püspök, Kita Erzsébet a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium igazgatója és Gaál Roland, a Szarvasi Járási Hivatal hivatalvezetője, aki arról is beszélt, hogy mennyi munkát lát a képekben, mint fotós. Ezen beszédek után alkoholmentes pezsgővel ünnepeltünk, és aki szerette volna a zsűritagok véleményét is meghallgathatta. Minden kiállított fotó alkotója egy oklevélben és egy kis jutalomban részesült. A fotók a következő 1-2 hónapban megtekinthetőek lesznek a Szarvasi Járási Hivatalban, ahol 1-2 ezer ember biztosan látni fogja őket.

Hliva Ramóna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .