Rocket League

Foci autókkal?

Ha egy ingyenes kompetitív játékot keresel, amit tudsz a barátaiddal vagy egyedül játszani akkor a Rocket League neked való.

Dióhéjban

Ez egy kompetitív, nagyon ”eredeti”  játék, amihez hasonlót nem találsz: autós játék, amiben focizni kell. A játékosok egy rakétameghajtású autót irányítanak és egy nagyobb labdával kell gólt rúgni. Egy match 5 perces. Hogyha megtanultál játszani, akkor nagyon látványos gólokat lehet rúgni. Többféle játékmód is létezik, de lehet a barátaiddal privátban is játszani vagy egyedül gyakorolni. Ha kompetitív játékmóddal szeretnél játszani, akkor különböző rangokat lehet kapni, amiket ha elérsz, minden season végén ajándékot nyersz. Vannak napi tournamentek minden délután, amibe ha részt veszel, nyereményeket kaphatsz helyezés alapján. Léteznek heti és season küldetések, ezeket elvégezve gyorsabban fejlődhetsz a Battle Passben.

A Rocket League -ről

A Psyonix által 2015 júniusában kiadott játék már 6 díjat nyert. 2020 szeptemberében a Steamről az Epic Gamesre került a játék, és ezzel együtt ingyenessé is vált. Minden platformon elérhető (PC, Nintendo, Xbox, Play Station). A trailerét alább lehet látni.

Rocket League

Rangok

 • Unranked (10 match után kapod meg a rangod)
 • Bronze
 • Silver
 • Gold
 • Platinum
 • Dimond
 • Champion
 • Grand Champion
 • Super Sonic Legend

Minden rangon belül (kivétel a Super Sonic Legend) van 3 szint és azon belül 4 divison.

Rocket League játékmódok

A plusz játékmódokon belül is ugyanolyan rangrendszer műnködik, mint az alap kompetitívben. Időszakosan jön még több játékmód, de azokért nem jár rang.

Hoops: Ebben a módban kosarazni kell, csak egy kisebb pályán és gól helyett itt palánkra kell ütni a labdát

Rumbel: Ez nem sokban különbözik az alapjátéktól, csak annyiban, hogy itt képességeket kapsz minden 10 másodpercenkénti használat után.

Dropshot: Ennek a módnak az a lényege, hogy le kell pattintani a labdát az ellenfél térfelén, de ha mielőtt lepattanna, beleér az ellenfél, akkor nem érvényes. Kétszer kell lepattintani egy helyen, hogy „gólnak” számítson.

Snow Day: Havas pályán lehet játszani egy jégkoronggal.

A játék letölthető az Epic Games áruházból.

Ezek is érdekelhetnek még:

 • Assassin’s Creed IV.
  Az Assassin’s Creed IV. egy 2013-ban készült játék, ami a templomosokról, az assassinokról és a kalózokról szól. Az akciójáték könyvsorozatban is megjelent, ami ugyanolyan élvezetes, mint maga a játék. Főszereplője Edward, aki rejtett pengéjével végez ellenségeivel, akik főként a spanyolok, hollandok, portugálok és egyéb kalózok.Olvasd tovább
 • Szeptemberi játékmegjelenések
  Szeptemberben sok új és izgalmas játék jelent meg. Itt egy pár az érdekesebb címek közül.Olvasd tovább
 • A nyár, amit sose felejtesz el – The Quarry
  A Supermassive Games játékfejlesztő cég még 2015-ben lett felkapott az „Until Dawn” című, választásokon alapuló horrorjátékának köszönhetően. Akkoriban a játék PlayStation3 és PlayStation4 konzolokra jelent meg.Olvasd tovább
 • F1 22 Game – Te is lehetsz versenyző!
  A Forma 1 a világ leghíresebb autósportja, amit ma már szinte mindenki ismer. Sok gyerek álmodozik arról, hogy ő majd egyszer pilóta lesz, ezt a célt viszont nagyon nehéz elérni. Ha mégis nagyon vágysz a sebességre, akkor az F1 22 Game tökéletesen eleget tehet tempó iránti vágyakozásodnak.Olvasd tovább
 • GTA VI: Videók és képek szivárogtak ki a játékról
  A játékipar egyre több fejlesztője biztosítja együttérzéséről és támogatásáról a Rockstar Games-t, miután az ismert stúdiónak nemcsak bő másfél órányi nyilvánosságra került videó miatt kell aggódnia (időközben elismerték, hogy valóban a készülő GTA 6-ból származnak a részletek), hanem az ellopott forráskódok miatt is. Elég csak rákeresni a gta6 vagy gta6leakedOlvasd tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .