Szivák Annamária rajzai

Röviden magamról

Sziasztok! Szivák Annamária 4/10.C osztályos tanuló vagyok, médiainformatika tagozaton. Szinte kiskorom óta rajzolok, viszont komolyabban évekkel ezelőtt kezdtem el foglalkozni vele. Rengeteg rajzversenyen vettem már részt, akár országos, akár városi szinten is, amelyben sikerült a díjazottak között lennem.

Manapság már nem szoktam nevezni ilyen versenyekre, most inkább csak fejlesztem magam. Egyik nagy álmom az, hogy kicsit felkapottabb művész legyek, és szeretném viszontlátni a saját grafikámat különböző termékeken.

Számos technikát kipróbáltam már, rengeteget kísérleteztem, hogy megtaláljam a saját stílusomat, melyet szerintem még a mai napig nem sikerült. Mostanság vízfestékkel szoktam festeni.

A legkedvesebb témám a portré. Sokan kérdezik, hogy kik vannak a rajzaimon. Általában Pinterestről szoktam használni referenciaképet, de néha rajzolok a saját képzeletemből is. Ha vízfestéket használok, szeretek arra törekedni, hogy minél különlegesebb, színesebb képem legyen. Ilyenkor még nem törekedem arra, hogy hasonlítson a referenciámra, de az élethűségre igen.

Szívesen használok vegyes technikát, amikor a vízfestéket ceruzával vegyítem vagy filctollal. Azonban szeretek a realisztikusságra is törekedni, ilyenkor általában grafittal rajzolok.

Egyik kedvenc rajzeszközöm a tűfilc és a filctoll, hiszen ezekkel lehet a legegyszerűbben alkotni.

A stílusom folyamatosan változik, azonban véleményem szerint vannak jól sikerült régebbi rajzaim is, amelyekre a mai napig büszke vagyok.

Sokszor inspirálnak különböző zenék vagy énekesek.

Remélem tetszettek a rajzaim! Ha érdekelnek további alkotásaim, akkor nézzettek be a hamarosan újrainduló Instagram oldalamra @kozlegeny01.the.creator néven!

Ezek is érdekelhetnek még:

 • Kovács Mikolt alkotásai
  Sziasztok! A nevem Kovács Mikolt, a 4/11. c osztályba járok. Egyik hobbim a festés és a rajzolás, nagyon régóta foglalkozom ezekkel. Egy ideig csak lapra festettem, azonban nemrég elkezdtem vászonra is, és volt, hogy fekete háttérre rajzoltam. Kikapcsol, és mindig jó érzéssel tölt el, amikor meglátom a végeredményt. Remélem, nektekOlvasd tovább
 • Szivák Annamária rajzai
  Röviden magamról Sziasztok! Szivák Annamária 4/10.C osztályos tanuló vagyok, médiainformatika tagozaton. Szinte kiskorom óta rajzolok, viszont komolyabban évekkel ezelőtt kezdtem el foglalkozni vele. Rengeteg rajzversenyen vettem már részt, akár országos, akár városi szinten is, amelyben sikerült a díjazottak között lennem. Manapság már nem szoktam nevezni ilyen versenyekre, most inkább csakOlvasd tovább
 • Kreatív diákok
  Az alábbi munkák Kézsmárki Ágnes tanárnő kreatív diákjaitól származnak.Olvasd tovább
 • Tavaszt várva
  Bemutatunk néhányat Kézsmárki Ágnes tanárnő kreatív munkáiból. Ezek is érdekelhetnek még:Olvasd tovább
 • A Romlás virágai
  A versillusztrációt Farkas Dóra 8/11.-es tanulónk készítette Baudelaire: A Romlás virágai című kötethez.Olvasd tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .