Valorant – egy új kezdet

Egy új világ: Bevezető a Valorant-ba

Április 7-én indult a Valorant zártkörű bétája. Mostanában nem közöltek új adatokat, de a béta részével 3 millióan kezdtek el játszani. 13 napon belül érkezik az új Act. a  játékba. Folyamatosan érkeznek új karakterek, pályák, Ltm-ek….stb.

A játék letölthető innen: kattints ide

(pár)Karakter:

Raze: A Valorant brazil operátora nem szeret a szabályok szerint játszani: amíg mások a hagyományos fegyvereikre támaszkodnak, Raze gránátokkal, rakétákkal és egyéb robbanószerekkel okoz káoszt a pályán.

Forráskép megtekintése
Raze

Viper: Ő egy nagyon nehéz karakter, amit tudni kell használni. A játékban a mérgét használja fel a másik csapatban lévő játékosok ellen. Nem sebez annyit, de ha egy 1vs3 kell lehoznod az ultijával biztos sikerülni fog.

Forráskép megtekintése
Viper

Jett: Kitérő harci stílusa lehetővé teszi számára, hogy olyan kockázatot vállaljon, amit senki más. Minden csetepatéban benne van. Ködöt is elő tud idézni az egyik képességével. Az ultija az, hogy több kést vesz elő, amivel akár megalázhatja az ellenség összes csapattagját.

Forráskép megtekintése
Jett

Phoenix: A játékban ő a tűzvarázsló, aki két szemével eléget… Na, jó azért annyira nem jó karakter, de igazából, ha tudod használni a képességeit, akkor simán le is tudsz Acelni. Mondjuk, azért arra ügyelj, hogy a saját csapattársaidat ne flasheld be.

Forráskép megtekintése
Phoenix

Reyna: személy szerint nekem ő a kedvenc karakterem a játékban. Ő egy tipikus rusholós karakter és nem tudod levenni az ujjad a w-ről. Olyan flash-el rendelkezik, amivel nem tudod a saját csapattársaidat bevakítani. Az ultijával gyorsabban tudsz lőni, és ha megölsz valakit, akkor láthatatlanná válik. Sajnálom, hogy nerfölni fogják a közel jövőben.

Forráskép megtekintése
Reyna

A ranked rendszere:

Aki játszott már más online játékokkal, mint pl: Fortnite, Csgo, Rocket, League, Pubg az tudja, hogy itt sem lehet egyszerű feljutni egy Goldba. Jelenleg én Bronz 3 és Silver között mozgok. Azt ajánlom mindenkinek, ha beleszeret ebbe a játékba ,akkor ne kezdjen bele egyedül egy Competetive mérkőzésbe. Nagyon sok bajnokság szokott lenni, aminek a fődíja 70.000 dollár.

Forráskép megtekintése

A legjobb Valorant Esport team: Team Liquid és a Sentinels.

Ezek is érdekelhetnek még:

 • The Saboteur
  1940-et írunk, a helyszín Németország. Sean Devlin, az ír autóversenyző indul az 1940-es német Grand Prix-en, ahol a célvonalban egy csaló német tiszt, Kurt Dierker pisztolyával rálő az autónkra, ezzel megfosztva minket a dicsőséges győzelemtől. A történet további része az akkor már német megszállás alatt tartott Párizsban folytatódik, ahol DevlinOlvasd tovább
 • A Red Dead Redemption 2 
  A Red Dead egyike a Rockstar Games által kiadott játékoknak. Igazán remek látványú játékról van szó és a western élet rajongóinak lett kitalálva. De akkor lássuk is, mi mindennel találkozhatunk ebben a játékban!Olvasd tovább
 • Az egyik legélethűbb játék!
  Az Escape from Tarkov egy többjátékos, első személyű (FPS) lövöldözős videójáték, amelyet a Battlestate Games fejleszt. A játék még béta állapotban van, de bőven meghaladja a többi játék szintjét. A játék a kitalált Norvinszki régióban játszódik, ahol háború zajlik két katonai magáncég United Security “USEC” és a Battle Encounter AssaultOlvasd tovább
 • A Valorant profi játékosai.
  A valorant egy fps azaz egy belső nézetes lövöldözős videójáték. Mint minden ehhez hasonló játékban ebben is hajtja az embereket az egymással való versengés. Minden profi a legjobb akar lenni, minden csapat a legnagyobb csapattá akar válni, mindenkinek ugyanaz a célja, hogy az emberek úgy ismerjék őket mint a legjobbakOlvasd tovább
 • RED DEAD a vadnyugat világa
  A Red-Dead Redemption 2 egy XX. században játszódó videójáték. A Rockstar Games egyik legnevesebb játéka. A játék rendelkezik egy sztorival és egy olyan játékmóddal amelyben saját karakterünkkel lehet akár barátainkkal összekapcsolódva küldetéseket megcsinálni.Olvasd tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .