Élet az árnyvilágban

Shadowhunters

Shadowhunters/Árnyvadászok

Én az Árnyvadászok című sorozatról szeretnék ajánlót írni, mivel én is nemrég fejeztem be, még friss az élmény, és nekem nagyon tetszett. A sorozat megtalálható a Netflixen, de ne aggódj, ha nincs előfizetésed, rengetek ingyenes honlapon megtalálható.

Shadowhunters

A sorozat egy 18 éves lányról szól, aki eddig teljesen hétköznapi életet élt. Művészeti iskolába szeretett volna járni, fel is vették, de a dolgok nem úgy alakultak. A lány édesanyja titkolta Clary elől az árnyvilágot, és annak a veszélyeit. De mivel a lány felnőtt lett, muszáj volt tudomást szereznie a dolgokról. Nem szeretnék spoilerezni, így megpróbálok körültekintően írni a dolgokról.

A sorozat főszereplője Clary, és három vele egyidős árnyvadász (Isabelle, Alec és Jace). Az árnyvadászok a démonok, és a rosszindulatú lények elpusztítására elhívatottak. Clary tudomást szerez az árnyvilágról Jace miatt, akivel később kialakulnak köztük romantikus történetszálak. Az Intézetben ( ez a hely neve, ahol az árnyvadászok élnek) találkozik Aleccel és Isabellel is jobban. Isabelle mindig nyílt volt vele, segítette, igazából nekem ő az egyik kedvenc karakterem. Alec viszont elég hűvösen fogadta Claryt, féltékeny volt rá, nem tartotta elég erősnek.

Shadowhunters

Mindenesetre én mindenkinek ajánlom ezt a sorozatot, mert tele van érzelmekkel és jobbnál jobb jelenettel. Szinte mindenki tud valamelyik karakterrel azonosulni, mert vannak olyanok, akiknek jobban megy a soruk, és vannak olyanok is, akiknek nem alakul valami jól az életük. A Shadowhunters 3 évados, összesen 55 részes, szóval egy hét alatt simán kivégezhető. A sorozat előtt, ha valaki szeret olvasni annak ajánlom a könyveket is, mert én nagyon szerettem őket, és teljesen más, mint a sorozat, mégis összefüggő, és ez benne a különleges. Nem találkoztam még olyan történettel, ami könyvben, filmben és sorozatban is ennyire jó. Nekem ez lett az egyik kedvenc sorozatom. Ha tehetitek, mindenki eredeti nyelven és felirattal nézze, mert úgy sokkal jobb lesz az élmény.

Pár link az előzetesekről:

Egy rövid összefoglaló az első epizódokról (spoilermentes)
Ez pedig egy hivatalos előzetes.

Szűcs Árpád József 4/12 C.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .