Kirándulási ötletek tekintettel a helyzetre

Ebben a rendkívüli helyzetben a legfontosabb ,hogy ne menjünk vagy legyünk tömegben. Ezért a legtöbb kirándulási hely nem üzemel.

horgászat

A legegyszerűbb kimozdulási lehetőség a vidéken vagy városban élő rokonaink meglátogatása, emellett a természetbe való kimozdulás, például: parkok, túrázás,biciklizés stb. Akik szeretnek horgászni hobbiból, azok most élhetnek ezzel a tevékenységükkel.

Ha azonban nem szeretnétek kimozdulni otthonról: a sport mindig egy jó és hasznos szabadidős tevékenység. Amennyiben kertesházban éltek, a ház körül mindig akad néhány tennivaló, ezen kívül a társasjátékozás lehetősége mindig fenn marad a családdal.

sportolás

A helyzet ellenére azonban ki lehet, sőt ki kell mozdulni mondjuk a városi parkokba ismerősökkel, de csak páran legyünk, ez fontos!

A népszerübb helyek közé tartozik a Tisza-tavi vizisétány ,ahol szintén a túrázás és a biciklizés egy jó tevékenység a séta vagy futás mellett.

Ezek lettek volna az ötleteim, amit nyugodtan kipróbálahattok, mert a legtöbb ingyenes és családbarát hely vagy tevékenység. De ha ez nem lett volna elég, akkor néhány tipp még ezeken kívül:

mozizás

Helikon Kastélymúzeum, Füzérradványi Károlyi kastély, Fővárosi Állat- és Növénykert, Tiszakürti Arborétum, hortobágyi tanösvények, Nagyszög, Salgó vára, Kishartyáni kőlyuk, Tari fehérkő-bánya, tari Békésztupa-Kőrösi Csoma Sándor emlékpark, Szilváskő és Bagókő, Sámsonháza, a Várhegy déli csúcsának kőfejtője, Csontos-árok, Hollókő ősfalu, Széchenyi kastélypark, Kiskő Szilaspagony, Felső-csevicse forrás, , Szandai várhegy, Béri kőcsúszda és kőtenger,Páris-patak völgye, Nógrádszakál,Baglyas bazaltömb Salgótarján, Tuzson Arborétum Fenyvespuszta,Sóskút , Szemes köz, Pappenhein-barlang, Mátraverebély Szentkút, halastavak: Fényes-tavak, Elepi halastavak, Borsósi-tározó, Hortobágyi halastavak, Akadémiai halastavak, Geleji halastó.

vizisétány

Forrás: https://www.osmaradvanyok.hu/hu/latnivalok?gclid=CjwKCAjwxuuCBhATEiwAIIIz0SMlDMVrPiHYS9CB6foAWuIVjLF5BFwyu0pUlrdFLLOW0OpUBCxaYRoCDtYQAvD_BwE

Ezek is érdekelhetnek még:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .