Camila Cabello

Az élet, amelyre mindenki vágyik

Camila Cabello 2012-ben jelentkezett az amerikai X-faktorba, ahová szólóénekesként nem került be, de a mentorok javaslatára négy társával együtt megalapították a Fitfh Harmony nevű együttest. A versenyen minden akadályt leküzdöttek, és harmadik helyen végeztek a dobogón.

A verseny után leszerződtek mentoruk, Simon Cowell cégéhez, és ott jelenítették meg albumukat. Első EP-jük, a Better Together 2013-ban jelent meg, ami igen nagy sikereket ért el. Ezt a sikert követte a 2015-ben megjelenő Reflection, egy évvel később pedig megjelent a 7/27 című albumuk.

2016. december 18-án a Fifth Harmony bejelentette Camila távozását. Később az együttes – immár Camila nélkül – még kiadta a Fifth Harmony c. albumot, és bár 2017 óta nem jelent meg daluk együtt, mind az öt lány szép sikereket ér el szólóban is.

NEW YORK, NY – AUGUST 28: Normandi Kordei, Dinah Jane Hansen, Ally Brooke, Camila Cabello and Lauren Jauregui of Fifth Harmony attend the Press Room at the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Camila a Fifth Harmony tagjaként is adott ki számokat, egészen pontosabban kettőt. Egyik a jelenlegi párjával, Shawn Mendes-zel felvett I Know What You Did Last Summer, a másik pedig a Machine Gun Kelly-vel előadott Bad Things.

Első albuma, a Camila 2018. januárjában debütált, olyan világhírű számokkal, mint a Havana, vagy a Never Be The Same. Ez az album azzal is megismertette Camilát, aki eredetileg a Fifth Harmonyból nem ismerte volna. Az énekesnő 2019. decemberében megjelentette a második albumát Romance címmel. Ezen az albumon is szerepelt rengeteg sláger, például a My Oh My, vagy a Shameless.

Camila a dalaiban szereti kifejezni magát, az érzéseit, ha szomorú, vagy éppen nagyon boldog. Vannak nagyon letargikus dalai is, de vannak olyanok is, amiket ha meghallanánk egy buliban, egyből táncra perdülnénk.

Az énekesnő teljes neve Karla Camila Cabello Estrabao. 1997-ben született Kubában, de fiatalkorában Miami-ba költöztek családjával. Camila Cabello jelenleg Shawn Mendes-zel van együtt. Boldogan élnek, és van egy kiskutyájuk, Tarzan.

Szűcs Árpád József 4/12 C.

Ezek is érdekelhetnek még:

 • Ariana Grande: A popszakma egyik legikonikusabb alakja
  Teljes nevén Ariana Grande-Butera olasz származású amerikai énekesnő ésdalszerző, aki nemcsak a dalszerzés világában híres és tehetséges, hanem a színészkedésbenis. Édesanyja, Joan Grande, valamint édesapja, Edward Butera 8 éves korában váltak el.Bátyja, Frankie Grande az énekesnőnek nemcsak testvér, de lelki támasz is, jó testvérekhezhíven.Olvasd tovább
 • Stray Kids: God’s Menu
  A Stray Kids: God’s Menu zenéje egy 2020. június 17-én megjelent mű. Mivel a klip különböző helyszínekre van felosztva, mindegyik helyiségben mást csinálnak, de ami talán összeköti a a klip lényegét, az a TÁNC.Olvasd tovább
 • A kedvenc zenekarom, vagyis a Stray Kids
  A Stray Kids egy dél-koreai fiúcsoport a JYP Entertainment alatt. A csoport 8 tagból áll: Bang Christopher Chan, Lee Minho, Seo Changbin, Hwang Hyunjin, Han Jisung, Lee Felix, Kim Seungmin és Yang Jeongin. Az együttes eredetileg kilenc tagból állt, majd 2019-ben Kim Woojin kilépett személyes okokra hivatkozva.Olvasd tovább
 • Justin Bieber
  Születési neve Justin Drew Bieber, Londonban született 1994. március 1-én. Zenei karierrjét 2008-ban fedezte fel Scooter Braun, aki a YouTube közösségi oldalon talált rá a fiatal énekesre, később ő lett a menedzsere is.Olvasd tovább
 • EDDA Művek, egy fiatal rajongó szemszögéből
  Manapság a fiatalok inkább érdeklődnek a hozzájuk korban is közelebb álló zenékhez, ami egyáltalán nem baj de vannak kivételek, akik mégis a retró-dalokhoz vonzódnak leginkább. Egyik ilyen diákunkkal készítettünk interjút, aki pedig lelkesen vállalkozott arra, hogy a kedvenc bandájáról szóljon nekünk pár szót, megismertesse velünk őket és talán átadjon azOlvasd tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .