Online karácsony

39 napja küzdünk mi, tanárok és diákok együtt, egymásért, egymás mellett, úgy, hogy már 39 napja nem is találkoztunk egymással.  Nehéz és feszült időszak volt mindenkinek.

Mindenki erején felül teljesít, dolgozik ugyanazért a célért, hogy az iskolától távol töltött időben is tanuljanak, fejlődjenek a gyerekek. Úgy, hogy közben elveszítettük átmenetileg azt, ami a legjobb a mi iskolánkban: az együttlétet.

De még így is, hogy fizikailag messze vagyunk egymástól, a régi hagyományainkkal nem szakítottunk. A karácsony előtti utolsó tanítási nap mindig a karácsonyi műsorokról, az áhítatról szólt. Minden évben sokat nevettünk és sokszor meghatódtunk.

Ezt szerette volna a gimnázium színjátszó köre idén is elhozni. Hogy utólag kicsit felszabadultan nevethessünk a 39 nap online buktatóin, és hogy elmondhassuk – mindenki a saját véleményét – arról, hogy mi hiányzik nekünk az iskolából.

Mi mindnyájan hiányzunk az iskolából. Az épület visszavár minket, mert ott a helyünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .