Molnár Eszter bemutatkozása

Molnár Eszter a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium 8/11.-es osztályos tanulója. 2014 óta a gimnázium nyolcosztályos képzésben vesz részt.

Molnár Eszter vagyok, 8/11.-es tanuló. 5. osztály óta veszek részt a DÖK munkásságában, mindig szívesen segítettem, amikor tudtam. Köszönöm, hogy a DÖK megszavazott engem, bizalmat és lehetőséget adva arra, hogy megvalósítsam terveimet. Remélem a vírushelyzet enyhülésével lesz lehetőségem minden tervemet megvalósítani, ezzel is formálva az iskolaközösséget. Ezek nem sikerülnének, ha nem lenne egy segítőm, Bálint Lili Laura, szintén 8/11.-es tanuló.

Molnár Eszter

A Diákönkormányzat elnöki címére a következő programmal pályáztam:

Az első és legfontosabb számomra az egyenblúz reformálása, amivel kapcsolatban pályázatot adnék ki, illetve a zsűrit pár diáktársammal alkotnánk.

Másik fontos célom az iskolarádió beindítása, amihez első körben megszavaztatnék a diákközösségben két embert, akik ezt kezelnék. Terveim szerint heti 2-3 nap lenne zene a szünetekben, emellett szeretnék havonta egyszer egy téma hetet, amikor egy hét egy zenei stílusról szólna, illetve karácsony előtt ismert ünnepi zenék különböző feldolgozásairól.

Amennyiben a járvány miatt hozott szabályok engedik, szeretnék sportversenyeket szervezni, nem csak focit, hanem kosárlabda és röplabda versenyt, illetve darts mérkőzést. Ezen kívül különböző tantárgyakból is összemérhetnék a diákok tudásukat, mint a biológia, a matematika vagy az idegennyelvek, illetve a média-informatika szakosoknak kisfilm készítésével kapcsolatos pályázatot írnék ki.

Társaimat körbekérdezve sokan panaszkodtak a kávéautomatára, aminek az ügyében meg szeretnék tenni minden tőlem telhetőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .