tESI Talks – ELTE PPK Mik is az olimpiai értékek? Hogyan valósulhat meg az olimpiai nevelés a gyakorlatban és milyen tantárgyakhoz illeszthető be? Hogyan valósul meg a mindennapos testnevelés az iskolákban? Van kapacitás és lehetőség a délutáni szakkörökre, edzésekre, vagy diáksportkörökre? Lehetséges kapcsolatot kialakítani a városi klubokkal az iskoláknak? Mennyiben lehet a gyerekeket megfogni az olimpia témájával, mennyire tájékozottak? Vendégeink Szijj Lilla, a Magyar Olimpiai Akadémia Tanácsának tagja, Földvári Zoltán a pécsi Bártfa utcai Általános Iskola testnevelő tanára és Pazonyi György a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium testnevelő tanára rengeteg kreatív ötletet oszt meg a mozgás és az olimpiai eszme népszerűsítéséért.

Eredeti a youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=dg8DCZeWHQg

Korábbi tESI Talks epizódok meghallgathatók Spotify-csatornán: https://open.spotify.com/show/2dyMg6zgMO4hTwYReNIG8B?si=d87ac7fd06f340bb&nd=1

1719 podcast
Olimpiai nevelés, olimpiai értékek
Loading
/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .