Assassin’s Creed IV.

Az Assassin’s Creed IV. egy 2013-ban készült játék, ami a templomosokról, az assassinokról és a kalózokról szól. Az akciójáték könyvsorozatban is megjelent, ami ugyanolyan élvezetes, mint maga a játék. Főszereplője Edward, aki rejtett pengéjével végez ellenségeivel, akik főként a spanyolok, hollandok, portugálok és egyéb kalózok.

Tartalom: Főszereplője Edward Kenway, aki a kor egyik leghíresebb kalózává és bérgyilkossá válik. Találkozik a kor többi nagy kalózaival, mint például Feketeszakállal, Benjamin Hornigoldal, Mary Reddel, Anne Bonnyval, Calico Jackkel, Charles Vanellel és még sok más fő- és mellékszereplővel.

A játék főként a kalózkodásról, a harcról és a templomosok elleni küzdelemről szól.

Edward egy farmról származik, apját megölték, a jövendőbelijét elvitte egy betegség, ezért hajóra száll és kalózkodik. Kalandjai során hall egy híres kincsről, az Obszervatóriumról. Az Obszervatórium megszerzése közben megismerkedik az Assassinokkal, és beáll a soraik közé.

Ez a rész sokkal nyitottabb, mint az előző részek, a játék menete közben is hamarabb lehet elérni a szabadjátékot, de lehet benne még vadászni, halászni, erődítményeket elfoglalni, hajókat elsüllyeszteni és még sok mást.

A játék menete során lehet a karaktert és a hajót is fejleszteni.

,,- Mi az igazság?

– A hitünket önmagunkba fektetjük. Olyannak látjuk a világot, amilyen, és reméljük, hogy egy nap az egész emberiség láthatja talán ugyanígy.

– Mi a világunk akkor?

– Egy illúzió, aminek vagy behódolunk – mint a legtöbben teszik – vagy amin felülemelkedünk.

– Mit jelent felülemelkedni?

– Észrevenni, hogy semmi sem igaz, és minden megengedett. A törvények nem a mennyiségből erednek, hanem indítékból. Most már értem, hogy a hitvallásunk nem arra szólít fel, hogy szabadok, hanem arra, hogy bölcsek legyünk.”

Egyéb információk:

Az Assassinok története 2007-ben vette kezdetét, és napjainkig 29 játékot készített az Ubisoft. Készült egy film- és egy könyvsorozat is a játék alapján, melynek legújabb része is hamarosan elkészül.

Előzetes:

Ezek is érdekelhetnek még:

 • Assassin’s Creed IV.
  Az Assassin’s Creed IV. egy 2013-ban készült játék, ami a templomosokról, az assassinokról és a kalózokról szól. Az akciójáték könyvsorozatban is megjelent, ami ugyanolyan élvezetes, mint maga a játék. Főszereplője Edward, aki rejtett pengéjével végez ellenségeivel, akik főként a spanyolok, hollandok, portugálok és egyéb kalózok. Tartalom: Főszereplője Edward Kenway, akiContinue Reading
 • Szeptemberi játékmegjelenések
  Szeptemberben sok új és izgalmas játék jelent meg. Itt egy pár az érdekesebb címek közül.Continue Reading
 • A nyár, amit sose felejtesz el – The Quarry
  A Supermassive Games játékfejlesztő cég még 2015-ben lett felkapott az „Until Dawn” című, választásokon alapuló horrorjátékának köszönhetően. Akkoriban a játék PlayStation3 és PlayStation4 konzolokra jelent meg.Continue Reading
 • F1 22 Game – Te is lehetsz versenyző!
  A Forma 1 a világ leghíresebb autósportja, amit ma már szinte mindenki ismer. Sok gyerek álmodozik arról, hogy ő majd egyszer pilóta lesz, ezt a célt viszont nagyon nehéz elérni. Ha mégis nagyon vágysz a sebességre, akkor az F1 22 Game tökéletesen eleget tehet tempó iránti vágyakozásodnak.Continue Reading
 • GTA VI: Videók és képek szivárogtak ki a játékról
  A játékipar egyre több fejlesztője biztosítja együttérzéséről és támogatásáról a Rockstar Games-t, miután az ismert stúdiónak nemcsak bő másfél órányi nyilvánosságra került videó miatt kell aggódnia (időközben elismerték, hogy valóban a készülő GTA 6-ból származnak a részletek), hanem az ellopott forráskódok miatt is. Elég csak rákeresni a gta6 vagy gta6leakedContinue Reading

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .