Miss Mood x Berkes Olivér- Számítok rád

A két előadó két különböző világ találkozása, amely egy igazán különleges dalt hozott létre: egy érzelmekben gazdag, elbűvölő, kellemes lüktetésű, jó hangzású slágert.  

Miss Mood x Berkes Olivér

Ez a dal a feltétel nélküli szeretetről, arról az érzésről szól, melyet a családunk, szeretteink iránt érzünk: óvjuk őket, és ők is óvnak minket, az életünket is egymásra bíznánk. És arról, hogy bizony vannak olyan helyzetek, mikor a létünket mások kezébe kell helyeznünk, olyan emberekébe, akik önzetlenül végzik a hivatásukat: egészségügyi dolgozók, rendőrök, tűzoltók. Ők azok, akik akkor is a bajbajutottakért dolgoznak, mikor mindenki más már a családjával van.

Miss Mood

A Miss Mood művésznéven ismert magyar énekesnő és dalszövegíró nem más, mint a 26 éves Mező Dorottya.  Kiskora óta a színpadra készült, hegedülni is tanult 8 évig, 2 évig gitáron, majd zongorán is játszott. 14 éves korától kezdett el komolyan foglalkozni énekléssel. Különböző tehetségkutató műsorokban is szerepelt, de a várt sikert egyik sem hozta meg neki.

A gyöngyösi lányra az ugyancsak gyöngyösi származású rapper, Rico figyelt fel. 2014 nyarán jelent meg az első közös daluk „Őrült nyár’’ címmel, mely egymilliós nézettséget ért el a YouTube-on. 2015-ben jelent meg első önálló slágere „Méreg ’’ címmel, ami már kétmilliós megtekintést ért el.

Első komoly sikere mégis a 2016-os „Vihar” című sláger volt, melyet Ricoval duettben énekelt. A dal eddig 30 milliós megtekintést hozott, így Ricoval közösen robbantak be a magyar popiparba. Karrierje azóta is felfelé ível.

Berkes Olivér

Életéről nem sok mindent tudunk. Ötéves koráig Németországban élt, majd hazaköltözött családjával Magyarországra. Tanulmányait a Thomas Mann Gymnasiumban végezte, majd 2016-ban diplomázott az International Business Schoolon. Tizenegy éven át válogatott teniszező volt. Ma a rádiók egyik legkedveltebb férfihangja, aki az elmúlt években sikert sikerre halmozott.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Miss_Mood

Nagy Dorina 4/11 C.

Ezek is érdekelhetnek még:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .