You

A veszélyesen megnyerő, de erősen rögeszmés fiatalember bármeddig képes elmenni, hogy beférkőzzön kiszemeltjei életébe.

A Te (eredeti angol címén: You) amerikai pszichothriller televíziós sorozat, melyet Greg Berlanti és Sera Gamble alkotott. Az első évad Caroline Kepnes 2014-es, azonos című regényén alapul.

A történet Joe Goldbergről, egy New York-i könyvesbolt menedzseréről és sorozatgyilkosról (Penn Badgley) szól, aki szerelmes lesz az egyik vevőjébe, Guinevere Beckbe (Elizabeth Lail).

Szimpatikus pszichopata?! A gyilkosok és aberrált főhősök iránt már egy ideje mindenféle bűntudat nélkül megtanultunk szimpátiát érezni. A Gossip Girl sztárjával készült, kicsit hasonló karaktert játszó Joe-t is megkedveltük. Joe most egy romantikus, szerelmi történetben helyezi ezt a sztalker figurát.

You trailer

A sorozat tanulságos is megmutatja, hogy miért fontos mindig jelszóval levédeni a technikai kütyüinket. A rengeteg instás képeinkről hogyan tudhatja meg bárki, hogy épp merre járunk és hogyan válhatunk tudtunkon kívül áldozatokká. Mennyire kell vigyázni, hogy mennyit és hogyan és hol osztunk meg az életünkről, mert amennyi előnye is lehet az online népszerűségnek és amennyire simogatja a lelkünket a rengeteg pozitív reakció, olyan sok kárt is okoz a valódi, fizikális életünkben.

Forrás: https://hetediksor.hu/2019/06/28/te-you-1-evad-kritika/

Zajácz Eszter 4/12 C.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .